Par i häck

Vendel
Viol spangle
Isabella
Himmelsblå Isabell

Viol spangle är bland det vackraste jag vet och kan man dessutom få isabell anlaget blandat med viol så får man den vackraste lila nyans man kan tänka sig ! Dessa två är engelska undulater och har nu småttingar i holken.

Birger
Ljusgrön normaltecknad
Lisa
Lacewing

Här har vi två stora fina engelska undulater som nu häckar tillsammans.Av denna kull förväntar jag mig normaltecknade, lacewing och isabell.

Sir Duke
Grå spangle
Katja
Grågrön Isabell

Här har vi två vackra engelska undulater med grå anlag som nu får häcka för första gången.

Detta par har verkligen fattat tycke för varandra så det finns hopp för fina bebisar.

Av denna kull förväntar jag mig ungar där 50 % blir spangle, grått ,grågrönt split isabell. 

Tre fina småttingar i holken ! 

Rudolf
Gulmaskad kobolt
Ärtan
Ljusgrön Gråvnige

Här har vi Rudolf och Ärtan, båda från min egna uppfödning. Dessa vackra engelska undulater häckar nu tillsammans för första gången. Eftersom Rudolf har vitvingeanlaget så hoppas jag på vit och gulvingar samt gulmaskade ungar och normaltecknade ungar i grönt och blått.

Gulliver
Lacewing
Solveig
Lacewing

Detta är ett väl etablerat vackert par som häckat tillsammans tidigare. De har alltid fått extra stora och fina ungar som lämpar sig väl för utställning. Av denna kull förväntar jag mig  100 % lacewing ungar samt någon gulmaskad lacewing.

 

Saffran
Lacewing
Greta
Ljusgrön Isabell

Här har vi två stora fina engelska undulater . Även denna gång är tanken att få fram stora fina lacewinghonor och hanar som blir isabell i ljusgrön och grågrön.

 

Saffran
Lacewing
Disa
Gulmaskad lacewing

Här har vi två stora fina engelska undulater som nu ska få häcka tillsammans. Även denna gång är tanken att få fram stora fina lacewingungar. Dessa ungar blir 100 % lacewing i vitt , gult och gulmaskat.

Dallas
TCB Viol
Blanca
Albino/spangle

Här blir det halvengelska ungar i väldigt vackra färger. Att satt ihop detta par beror på att jag vill få fram fler TCB. De är ju bara så fina !Av detta par förväntar jag mig alltså TCB Spangle samt Lacewing.