Kölista

Vill du ställa dig på väntelista ?

Det är många som kontaktar mig och vill skaffa en liten undulatvän, Jag har därför en kölista och självklart får man ångra sig när man vill. 

Jag har länge försökt att göra så att man får välja unge i turordning men det har visat sig att den rutinen inte funkar eftersom det är flera som plötsligt när det är dags att välja unge är okontaktbara. Det drar ut på tiden att vänta på svar och drabbar de som verkligen vill ha en unge.

Så nu ändrar jag helt enkelt rutinerna och hoppas att det ska underlätta både för er och för mig !

Jag kommer numera att ha två kölistor! Lista nummer 1 är för de som verkligen har bestämt sig och lagt en handpenning på 100 kr per unge. Så fort betalningen kommer så skriver jag upp er och ni får ett könummer där ni för välja unge i turordning. Ångar ni er så kan jag tyvärr inte ge handpenningen tillbaka. Handpenningen kan ni swisha till 076 213 20 60. Glöm inte att ange ert namn så jag vet vem som betalat!

Lista nummer 2 är för er alla som är sugna på en unge men ännu inte bestämt er. Jag skriver upp er alla här utan inbördesorning och inget kösystem. När ni väl bestämt er och handpenningen är betald så flyttas ni helt enkelt upp till kölista nummer 1. Jag är även tacksam om ni hör av er så jag kan stryka er från lista nummer 2 om ni inte längre är intresserade.

Vi testar det här systemet och ser hur det funkar och jag hoppas det ska underlätta både för mig och er.

KÖLISTA

Till er som står på kölista och betalat handpenning, ni behöver inte oroa er Cool Jag har full koll och ni har era könummer. Av olika anledningar kan jag inte skriva ut namnen på Internet och det är därför listan inte är offentlig!

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS