Undulatsidans gästbok

Skriv gärna en hälsning här i min gästbok!

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Monika, den 26. mar, 2018
Hej
Har skrivit mail till dig men inte fått svar :)
E-post:
Skrivet av Lelle Wiborgh, den 2. mar, 2018
Vilken fin sida och vilken seriös uppfödning. Nu blev jag riktigt inspirerad och fick funderingar på att återuppta min gamla fågelhobby.
E-post:
Skrivet av Tilde hellström, den 21. feb, 2018
Hej, jag undrar om man kan köpa två undulater hos dig och sätta ihop dom med två hanar som vi har? Funkar ungar med äldre undulater?
E-post:
Skrivet av Roy Jonasson, den 1. dec, 2017
Intressant hemsida du har.
E-post:
Skrivet av Anita Pilman, den 20. nov, 2017
Googlade efter livslängden på tam undulat och fann din sida.
Jag har en undulathane som fyller 11 år nu i december och är således ganska gammal nu. Jag är glad varje mirgon jag ser att han sitter i sin gunga.
E-post:
Skrivet av Cattherine, den 20. okt, 2017
Stort TACK för förtroendet! Tintin är helt underbar! Han är störtskön o helmysig! HA det toppen!!!Gissar att vi hörs snart igen ;)
E-post:
Skrivet av Lotta Gustafsson, den 17. okt, 2017
Ska bli spännande att se alla ungar! Jag är, naturligtvis, mest nyfiken på vad som kommer i Scilla, Snö och Timotejs holkar. Lycka till med allt!
Lotta
E-post:
Skrivet av Camilla, den 16. okt, 2017
Så himla nyfiken om det börjat kläckas några ägg än?
Skrivet av Pernilla, den 13. sep, 2017
Vad spännande med nya ungar, väntar med spänning på fortsättningen!👍
Skrivet av Christer, den 30. aug, 2017
Hej

Jättetrevlig sida!
Vi har tyvärr förlorat en av våra undulater och den andra är nu ensam. Han är 7 år. Skulle gärna hitta en äldre kompis till honom, gärna en hanne. Jag har sökt lite på blocket och olika forum men alla verkar vara ungfåglar.
Har du något tips? Vi bor i Uppsala.
Mvh/Christer
E-post:
Skrivet av Pernilla Hägerbäck, den 17. aug, 2017
Hej, är intresserad av att köpa en undulatunge. Vet du hur jag kan gå tillväga? Har googlat massor men hittar inte så många uppfödare som verkar seriösa...😔 Tacksam för svar mvh Pernilla
E-post:
Skrivet av Eva Karlsen, den 14. jul, 2017
Hej Anna-Carin! Här kommer en hälsning från lilla Yoko och mig:-) Allt går jättebra med henne, hon är en sådan rolig och glad liten fågel - hittar ständigt nya saker att utforska varje dag:-D
Ha en skön semester!
Skrivet av Emily, den 9. jul, 2017
Hej!
Vi hittade två undulater utomhus i vintras. Vi ville inte att de skulle frysa ihjäl så vi tog hem dem och har tagit hand om dem sedan dess. Det är en hane och en hona som är mycket förtjusta i varandra. Vi tycker mycket om dem, men vill gärna överlämna dem till någon som har mer tid över för att pyssla om dem. Har någon av er som läser detta något tips om var vi kan vända oss? Vi vill att fåglarna ska ha det bra och vill inte lämna dem till vem som helst. Vi bor i Stockholmsområdet.
M v h Emily
E-post:
Skrivet av Evy Lundsgaard Eriksson, den 7. jul, 2017
Hej igen :) Nu är jag här och tjuvkikar igen, du har så fina fåglar och ungarna är så söta, suck, men jag får vänta , katterna och hunden skulle bara vilja äta fåglarna om vi hade några.
Minns mina egna Sam och Ruth, Viggo och Mona och gamle "farbrorn" som jag tog hand om. Ha de gott, kanske hälsar jag på dig om jag får, men ringer först ;-) Mvh Evy i Sigtuna
E-post:
Skrivet av Cattherine, den 5. jul, 2017
Jätte fin sida! Dina undulater är så fina! Mycket bra info. Vi höres ;)
E-post: