Undulatsidans gästbok

Skriv gärna en hälsning här i min gästbok!

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Tomas, den 9. jul, 2014
Hej!
Vill skicka en sommar hälsning från Lea.
Hon mår bara bra.Försöker fotta henne när hon badar men det godkänner hon inte.
Trevlig sommar!!
E-post:
Skrivet av Anna-Carin, den 9. jul, 2014
Amnada! Det är väldigt viktigt att rengöra holken och är den jätte smutsig och svår att göra ren så kan du byta ut den till en ny. Lägg i nytt spån varje dag så den håller sig fräsch :-)
Skrivet av Amanda, den 4. jul, 2014
Hej! Har en undulat hona som lagt sin andra kull nu. Holken börjar dock bli super äcklig och helt murken. Så ungarna blir jätte smutsiga. Kan man byta ungarna till en ny din holk? Eller låta dom vara kvar i sen gamla och rengöra så gott som det går?
E-post:
Skrivet av Ann-Christin / gm Gisela , den 11. jun, 2014
Hej Min Kompis tackar för Din sida - Hon har undulater som skall snart få ungar :)
Skrivet av Anna-Carin, den 9. jun, 2014
Tack snälla Ulf för inlägget i min gästbok :-) Kul att du gillar min sida !
Skrivet av Ulf, den 8. jun, 2014
Fin hemsida du har nu, och ljudet på fåglarna inspirerar verkligen. Bra jobbat med professionell teknik och fin service.
God fortsättning
E-post:
Skrivet av Roy, den 30. maj, 2014
Fin Hemsida, själv har vi en undelat som vi har haft 1,5 år.
E-post:
Skrivet av Liv Edler, den 16. apr, 2014
Hej jag har precit köpt en undulat som ska heta Rio ! Jag vill få den tam. Är det svårare fast den är vuxen? Hur kan jag börja med att träna henne?
E-post:
Skrivet av Jonna, Max och Ville, den 23. mar, 2014
Hej hej! Igår hämtade vi våran lilla Chappochino och hon har redan suttit på våra fingrar. Hon har också flugit runt i buren, ätit ur våra händer och låtit oss klappa henne på magen
E-post:
Skrivet av Anna-Carin, den 20. mar, 2014
Hej! Jag finns i Stockholm men tyvärr så har jag inga tofsungar i holken för tillfället!
Skrivet av Helen, den 13. mar, 2014
Hej!
Har du tofsundulatungar till salu?
Och vilken del av Sverige finns du?
Skrivet av susanne, den 25. feb, 2014
Vilken jättefin sida du har gjort! Här kan man ju läsa om det mesta! Vilken fin utevoljär ni har byggt. Jag tyckte mycket om fliken med färglära och ser fram emot att snart få läsa om och se bilder på vitvingarna! Är så sugen på att skaffa en eller två undulater till när jag sett dina små, men jag antar att buren är för liten...suck.../susanne
E-post:
Skrivet av Anna, den 16. feb, 2014
Har kikat som hastigast på din sida och jag vill bara säga att så underbart era fåglar har det! Fantastiskt med den där stora utevoljären som de kan flyga till när de vill.
Skrivet av Julia Forsberg, den 13. feb, 2014
Vår fina fina undulat är så tam nu, inte klokt! Han älskar att duscha med husse, vet inte om det är något spännande med d där rinnande vattnet;-) han är ju så liten fortfarande? Han är ett sånt där underundulat barn;-) ( ens egna bebisar e ju alltid sötast OCH bäst;-) Btw vi står väl i någon slags kö för en regnbåge? Och om inte storken kommer med någon sådan så är ju en engelsk eller tofs intressant. Vi kommer nog ha fyra tillslut ( inom kort) , ha ha! Vi har blivit pippitokiga:-)
E-post:
Skrivet av Julia Forsberg, den 4. feb, 2014
Förresten, vilket fint ställe ni har för undulaterna och de andra små gynnarna. Ett helt fantastikt ställe:-) Vi har redan kommit långt i tamträningen, nu hoppar han upp på mitt finger och borrar in sig i mitt hår. Fast det är bara när jag har min vita morgonrock, han kanske fått för sig att jag är hans mamma, bigsize, haha!
E-post: