Undulatsidan

Varmt välkommen till Väppebys Undulater! 

Jag hoppas att Du som besökare kommer att finna ett lika stort nöje i undulaten som jag gjort. Lämna gärna en rad i min gästbok eller 
gör ett besök i vår lilla butik Fågelboden.se
Där finns allt du behöver för att dina fåglar ska trivas och må bra.

Jag har ringmärkta undulater med fast fotring och stamtavla, medlem i SUH   

30. mar, 2021
ENGELSKA UNDLATUNGAR
Flera fina engelska ungar i holkarna ! De sista för denna säsong!
19. mar, 2021
Info om kölista!
Ni sitter de sista paren i häckburarna och sen är det sommaruppehåll fram till hösten. Det går inte längre att ställa sig i kö för en unge men jag kommer att att lägga ut bild och info på de ungar som är till salu. Ni som däremot redan köpt en unge och väntar på en kompis har såklart förtur!
18. nov, 2020
Fågelinfluensa
Som om det inte vore nog med corona virus så härjar även fågelinfluensa i landet. Alla fåglar måste därför hållas inomhus och inga fåglar vistas för tillfället i utevoljären!
2. nov, 2020
Viktigt meddelande!
Vi har tyvärr tagit beslutet att hålla Gårdsbutik och Fågelhuset stängt för att minimera risken av de rådande omständigheterna av Covid-19, det är för allas säkerhet känner vi! Däremot håller självklart webshoppen öppet dygnet runt och alla beställningar och transporter rullar än så länge på precis som vanligt.

Till dig som bor i närheten och vill hämta beställda dina varor här hos oss så går det bra. Vi kommer efter överenskommelse ställa ut dina varor vid angiven plats så det blir enkelt för dig!

Till er som ska hämta fågelungar så löser vi det tillsammans på bästa möjliga sätt men spontana besök för att titta på alla ungar och fåglar måste vi tyvärr vänta med !

Var nu rädda om er <3