Om mig och min uppfödning

Mitt namn är Anna-Carin Hildeby och jag bor med min familj i Bålsta som ligger ca 4 mil utanför Stockholm. Jag är född och uppväxt i Västerbotten och håller naturligtvis på Skellefteå AIK i hockey.

Jag har genomgått Jordbruksverkets kurs "Villkor för hållande, uppfödning och försäljning mm av djur" samt den fågelinriktade utbildningen. Mitt uppfödarnummer är H20. 

Så länge jag kan minnas har fåglar funnits i mitt liv och från att enbart haft ett par undulater som sällskap har jag äntligen fått möjligheten att utveckla denna trevliga hobby med en egen liten uppfödning. Min uppfödning är ren hobbyverksamhet och jag föder upp undulater och Zebrafinkar  i mindre skala i hemmiljö. Målet är att föda upp sunda, friska fåglar i vackra färger. 

Jag har för närvarande en flock på ca 50 fåglar. De kommer till stor del från min egen uppfödning dessutom har jag köpt in fåglar från kända och seriösa uppfödare så jag vet att fåglarna har bra gener och ett gott kynne.

Färgavel är så spännande och mina favoriter är bland annat Lacewing , rainbow, vitvinge och Texas clearbody så jag kommer därför att satsa lite extra på dessa varianter i framtiden. 

Väppebyvägen 20 BÅLSTA

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

14.12 | 13:57

Hej! Vi är en familji som bor i en villa. Vår dotter Ebba fick för ett par år sedan ta över två vuxna undulater. De var inte alls tama. Ebba har tagit hand om dem så väl att de blev handtama och håller oss sällskap på dagarna. Hos oss har de fått bo i en

...
12.12 | 19:14

Hej fina tydliga bilder.

...
15.04 | 22:19

Jag önskar att få köpa en sådan tjej. ❤️❤️❤️
Men var kan jag hitta en sådan undulat flicka ❤️

...
12.04 | 19:36

egg

...
Du gillar den här sidan